Så er vi i gang!

Ihh… Så fik vi nørdet med hjemmesiden og lagt varer i shoppen! Yeay!

Må starte med at takke min mand mange gange for at have sat siden op, valgt et (efter min mening) super fedt tema til siden, tilpasset den med mine billeder og hjulpet mig i gang med at oprette varer. Tak! Endnu en gang ved jeg ikke hvad jeg ville ha gjort uden dig!

Derefter vil jeg gerne takke jer! Fordi i følger med her, på Facebook eller på instagram. Fordi i gir mine ting et kig, en kommentar eller et like.

Har i kommentar til varerne, hjemmesiden eller kunne i godt tænke jer at købe noget i stil med det jeg laver, men bare i en anden farve?, på en anden måde?, lavet af jeres eget gamle yndlingstøj? – så skriv endelig! Så finder vi på noget!

Nu vil jeg dog lukke ned for i aften… Men håber at lægge flere billeder på siden imorgen!

/Christine

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *